Ring til os:

+45 31310107

De mest stillede spørgsmål

Inden vi stiftede multilease havde vi selv mange spørgsmål omkring leasing. Vi har prøvet at nedskrive

nogle af de mest stillede spørgsmål.

Hvilke biler ?

Hvilke biler Leaser vi ud?

Hvilke biler tilbyder vi ? ALLE biler kan tilbydes men ikke alle biler er fornuftige at lease. Det er bedst for din pengepung at lease biler der har en hvis værdi, da afgiften typisk er der hvor vi virkelig sparer penge.

Hvor kommer bilerne fra? Bilerne vi importerer kommer primært fra Tyskland og Holland, dog kan vi hente i alle EU lande. Vi samarbejder med mere end 30 forhandlere i EU.

Hvem finansierer en leasing bil?

Når du leaser en bil igennem Multilease skal du godkendes ved en af vores partnere som finansierer bilen. Da vi altid søger den billigste finansiering for vores kunder, har vi flere partnere. Alle partnere er fra større banker, derfor skal du også godkendes af vores partnere inden du kan lease en bil ved os – en såkaldt kreditvurdering.

Hvad med min økonomi?

Hvorfor overhovedet lease ?

Hvorfor leasing ? Leasing sikrer dig det laveste tab på din bil.

Vi kan stille et hurtigt regnestykke op.

Ved fuld afgift DK.

Bil 600.000 dkr , tab på denne bil er ca 20% som er 120.000dkr.

Leasing ved Multilease.

Bil 250.000 dkr , tab på denne bil er ca 20% som er 50.000 dkr.

leasing pr måned 0,5% af 350.000 dkr = 21.000 dkr

total på leasing 71.000 dkr,

resultat før finansiering  en gevinst på 49.000 dkr.

Hvem ejer bilen ?

Bilen vi henter hjem til dig sælges til et finansieringsfirma, du skal se det som om du låner pengene i banken. Bilen er din, for du køber altid bilen fri af leasing ved enden af kontrakten, så der er ingen skjulte udgifter der gemmer sig der.

At bilen er leaset er ikke anderledes end hvis du havde købt den selv , du får bare et meget billigt billån og mulighed for en billig månedlig betaling af afgiften.

Hvilke hjælp tilbyder vi ?

Hjæp til at sælge din leasingbil

Når din leasingperiode ender, kan du enten forny din leasing eller sælge din bil og finde en ny. Uanset hvad du vælger hjælper vi dig.

Hvor er vi anderledes ?

Vi er anderledes ! vi driver Multilease med et slogan der hedder ENKELT OG ÆRLIGT. Mange leasingfirmaer tager sig meget godt betalt for at hente din bil hjem og ud over dette tjener de meget godt på din bil. Vær meget opmærksom på, at din gensalgsværdi ikke bliver for høj, det er her mange taber store penge. Derfor leder vi efter den helt rigtige hver gang, dette gælder både udstyr og pris !

Vores Mærker

Sammenlignt Auto(0) ×

Sammenlign Slet alt