Ring til os:

+45 31310107
Søg bil

Find din drømmebil (Nem søgning herfra)

Mercedes C43 AMG stc, Night Paket

Pr måned: Kr. 3.995

 • 58.000

  Km

 • 2017

  Modelår

 • Benzin

  Brændstoftype

 • 9 aut

  Gear

 • 367hk

  Motor

 • 5

  Sæder

Skal du have den perfekte muskelbil til at fragte familien i? Så er AMG C43 et rigtig godt bud på en bil, der kan det hele og lidt til.

Med 367 HK og 520 NM fragter den familien rundt helt uden at skulle arbejde for det og hvis der skulle være brug for det, kan den 3 liters Biturbo V6, som ligger under hjelmen, uden problemer få den flotte stationcar op på 100 km/t på under 5 sekunder. Det AMG optimerede 4-hjulstræk og den AMG forstærkede automatiske 9 trins gearkasse, der skifter uden at du mærker det og med lynhurtige skift hvis du vil have det, sikrer at du altid har den acceleration du forventer.

Hjertet i denne bil er direkte arvtager fra Formel 1, Nano beklædte cylindre, variable turboer samt højtryks benzinindsprøjtning gør arbejdet til en leg. Der er fin plads i bilen, som har elektriske forsæder med memory, de er beklædte med læder og alcantara. Der er Distronic, så piloten ikke skal tænke på at holde afstand og fart i forhold til andre. Start og stop i en kø klarer bilen også selv. Bilen kan også køre selv i korte perioder ved hjælp af styre-assistent og hvis du rammer de hvide linjer gør lane-assistent dig opmærksom på dette. En bil i den blinde vinkel findes ikke her, for aktiv dødvinkel-assistent gør dig opmærksom på dette.

El-spejle med indklap er en selvfølge, det er elektriske ruder med komfortluk også. Du kan altid se farten i denne bil via head-up display og du kan altid følge med i bilens stand i AMG performance instrumenterne.

Der er nøglefri start, så du kan beholde nøglen i lommen. Parkeringsbremsen er elektrisk, og hvis uheldet er ude gør Presafe bilen klar til uheld ved at justere sæder og seler samt overtage bremsen, så du kan undgå uheld, ja den passer på dig og familien.

Undervognen er med AMG-ride hvilke gør, at den klæber sig fast i alle sving. Du kan justere hele bilen ved hjælp af en enkelt knap, hvor du kan skifte fra eco til sport+, og dermed ændre bilen efter hvad dit humør er til.

Parkering er en leg med 360 graders kamera og parkeringssensorer hele vejen rundt, hvis du ikke gider kan parkeringspiloten selvfølgelig gøre arbejdet for dig.

Om aftenen tager bilen sig af alt hvad der hedder op og nedblænding, ILS forlygterne er en helt speciel teknologi og Mercedes er førende her. Det er ikke almindelig nedblænding som man kender fra andre mærker, her lukker forlygten simpelthen ned i det område en modkørende fylder der er bare sort og ingen lys mod en anden bil – det skal prøves for at forstå hvor godt det er!

For at undgå fartbøder kan bilen genkende skilte og vise det i instrumentet,

Der er meget mere udstyr så kontakt os for en komplet liste

 

Leasing 12 md.

Førstegangsydelse: 60.000 dkr + moms

Månedlig ydelse:  3.995 dkr incl moms

Restydelse : 210.000 dkr+ moms

Kræver positiv kreditgodkendelse.

Der tages forbehold for tastefejl og kurssvingninger

 

 

Basic Information
MærkeMercedes
ModelC43 AMG
Modelår2017
Kilometer58.000
BrændstoftypeBenzin
Specifikationer
Antal cylindre6
Antal sæder5
Gear9 aut
Udstyr
Klimaanlæg
Brake Assist
ABS
Bakkamara
ESP
Fartpilot Adaptiv
Læder sæder
Centrallås fjernb.
Fjernlys assistent
Kurvelys
Led lys
Parkerings sensorer
Parkerings assistent
Headup Display
Navigation
Keyless
Varme Sæder
Prevent Assist
Se video

Lignende biler

Vores Mærker

Sammenlignt Auto(0) ×

Sammenlign Slet alt